Disclaimer

Deze website is eigendom van allesoverhonden.com, onderdeel van SilAri Art .
Deze Disclaimer is van toepassing op onze dienst en website. Door gebruik te maken van onze website en de daarop gepubliceerde informatie en functionaliteiten verklaar jij je akkoord met de voorwaarden uit deze disclaimer.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Toch kunnen we geen garanties geven over de correctheid van de getoonde informatie en tips. Er kunnen geen rechten aan de gegevens op onze website worden ontleend.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website. Elke actie die je onderneemt op basis van onze informatie en/of tips is voor eigen verantwoordelijkheid en op eigen risico.

Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom op deze website berusten uitsluitend bij allesoverhonden.com en SilAri Art. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan om (delen van) deze website tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden. Ook is het niet toegestaan om (delen van) deze website te vermenigvuldigen, zonder daarvoor schriftelijke toestemming te hebben ontvangen. Wel mag naar informatie van allesoverhonden.com worden verwezen en mogen delen van de inhoud in eigen woorden worden omschreven, mits voorzien van bronvermelding.

Affiliate links 

Op onze website maken wij gebruik van affiliate links. Door affiliate links op onze website te plaatsen ontvangen wij (meestal) een commissie over de producten die jij via onze website bij een andere aanbieder koopt. Deze commissie (kleine vergoeding) ontvangen wij voor het doorsturen van onze bezoekers.

Om affiliate diensten op onze website aan te kunnen bieden, maken wij gebruik van cookies. Om te weten welke partijen aan onze website zijn verbonden, verwijzen wij je door naar onze cookieverklaring. 

Contact
Kom je op onze website onjuiste informatie tegen? Laat het ons weten via de mail: blaf@allesoverhonden.com